RING OSS - 033-323 73 35

Takläggare Borås

RING OSS - 033-323 73 35

Takläggare

vi lägger alla slags tak

Kontakta oss - den här sidan om takläggare i Borås är ledig och kan bli er!

Nedan är exempel på text som kan stå kvar eller skrivas om för att anpassa just efter ert företag.

Ingen vill ha läckande tak, därför är vi noggranna med att lägga mycket täta, trygga och säkra tak. Med trygga tak, menar vi att du som har ett nytt tak, på ditt hus, ska vara trygg med att taket håller mot allt som tak och hus utsätts för varje dag, året runt.

Bara tanken på att få ett tak som läcker in nederbörd, får det att rysa i den mest luttrade villaägaren, men vi som arbetar med detta, vet att det inte bara handlar om att ställa en hink under vattenläckan.

När väl vattnet har börjat droppa in i huset, återstår stora renoveringar efter det. Allt som fukten har angripit, måste rivas ut, torka ut och sedan ersättas med nytt material. Då anser vi att det är bättre att lägga trygga tak ända från början.

Därför bygger vi tak med noggranna material

När vi kommit överens med vår kund om att lägga tak, och vilka takmaterial som vår kund önskar sig, bygger vi först själva konstruktionen för taket.

Vi bygger:

  • Takstolar. För att taket ska ligga på rätt sätt och nederbörden ska falla av, så bygger vi först takstolar som hela taket ska vila på.
  • Takläkt och takpapp. Under takstolarna bygger vi med luftspalt, takläkt och isolering. När väl takstolarna är på plats bygger vi läkt och takpapp som håller fukten borta.
  • Plåttak, tegeltak eller något annat material – när läkten och takpappen är på plats lägger vi sedan på det takmaterial som du önskar dig; plåttak, tegeltak, Shingeltak eller varför inte papptak?
  • Hängännor och stuprör. När sedan yttertaket är på plats, monterar vi isolering, hängrännor och stuprör. har du en skorsten, bygger vi isolering kring den, så att inte fukten hittar in till den.
  • Takstege, taksteg och snörasskydd. När taket är nästan klart, monterar vi även produkter som gör ditt tak till en trygg plats för alla som ska renovera eller skotta snö på det.

Vi renoverar även tak

Som takläggare är det även många kunder som frågar om vi kan renovera tak, och det gör vi också. Som privatperson är det alltid möjligt att kunna dra av för ROT-avdraget på sin inkomstskatt. Det sänker arbetskostnaderna för en takomläggning, takrenovering eller en taktvätt.

När vi arbetar med tak är säkerheten en prioritet. Detta gäller både den som arbetar uppe på taket och den som bor under taket och även den som rör sig under det. Därför monterar vi alla takstegar, taksteg, skorstenssteg, snörasskydd, med mera, så att du när du måste upp på taket, kan arbeta tryggt där.

Ta gärna kontakt och ställ alla eventuella frågor till oss!