RING OSS - 033-323 73 35

Takläggare Borås

RING OSS - 033-323 73 35

Om oss

Erbjuder ert företag tjänster som takläggare i Borås? Vi på Addictive Group Media AB hyr ut landningssidor till kunder som vill få nya kundkontakter och bra ranking på Google.

Vi hjälper er skapa er nästa stora affär – kontakta oss för att hyra den här sidan om ventilation i Skåne och forma den efter ert företag!

Vi är takläggare i Borås och arbetar med takbyte, takrenovering, annat takarbete och nybyggnation.

Vårt företag finns i Borås men vi får uppdrag från stora delar av landet, bland annat arbetar vi som takläggare i Borås, och områdena runt Borås, även inom andra delar av Sverige, till exempel i Skövde, Falköping, Mariestad, Vänersborg och även som takläggare i Skara. Vi arbetar även i Småland, som takläggare i Jönköping, Huskvarna, Lidköping, Nässjö, och i Värmland, arbetar vi som takläggare i Karlstad och i Örebro.

Viktiga certifieringar och kompetens

För att möta våra kunders efterfråga när det kommer till hög kvalitet på våra tjänster som takläggare i Göteborg, ser vi till att höja vår kompetens. Därför har vi certifieringar inom:

  • Bas-P
  • Bas-U
  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • AFS 2013:04
  • Heta arbeten

id 06               SKSR            Villaägarnas riksförbund

Dessutom arbetar vi med ID06-legitimation, vilket innebär att vi alltid kan legitimera oss för alla på våra olika arbetsplatser och vi är medlemmar i viktiga branschorganisationer som SKSR och Villaägarnas riksförbund.

XL Bygg           Orama fönster                          kvik

Du som har frågor och vill ta kontakt, kan göra det här.